Biebiebiebiebieb enzo
Door: Liesbeth
Blijf op de hoogte en volg Liesbeth
08 December 2006 | Italië, Firenze
Ik keek net even op mijn log... Zie ikd it staan:
"Dit dagboek heeft in totaal 1468 pageviews"
Wow! En die sturen niet eens allemaal een berichtje... Tss.
Maar wel leuk om te zien :)
Gisteren zijn we, nadat ik met mn fam heb gekletst, dvdtjes gaan kijken op onze kamer. We hebben onze bennen aan de kant geschoven, er noge en bed van de buren bijgeplaatst, en daarop zijn we met ongeveer 10 meiden de dvds van Dawsons Creek gaan kijken. Nou ja, niet allemaal natuurlijk. Was erg gezellig :)
Vandaag werd ik heerlijk pas rond half 9 wakker, en ben ik rond 9 uur onder de couhe gesprongen. Het was nog lekker rustig gelukkig. Daarna heb ik lekker ontbeten met brood van gister. Het was taai, maar ondanks dat best lekker. De bakker was dicht vandaag, vanwege de feestdag Maria onbevlekte Ontvangenis, dus vandaar het brood. Daarna ben ik wedero de bieb ingedoken. Er was nog helemaal niemand, iedereen lag nog te tukken, dus het was lekker rustig. Ik heb best wat progressie geboekt (poeh) dus dat is mooi. Ook heb ik een overzichtje gemaakt van alle gegevens, dit keer met een foto erbij van het werk. Altijd handig. En ik heb nog meer info over Jan Asselijn gevonden, dus het zat een beetje mee vandaag.
Toen heb ik uitgebreid gelunched, en daarna ben ik met Elsje (niet van onze groep, die doet hier promotie-onderzoek) en Maaike naar de supermarkt gegaan (die was gelukkig wel open...). (De maaltijd van vanavond kost 2,90 en die van morgen 0.95 euro. Bijna lachwekkend, zo goedkoop.)En daarna ben ik wederom de bieb ingedoken. Ik heb echt een vreselijk sapnnend leven hier... Nee zonder gein, ik heb het hartstikke naar mijn zin, omdanks al die biebdagen.
Morgen gaan we wellicht naar Lucca of Bologna, maar tot in hoeverre dat doorgaat is nog niet duidelijk. En anders duik ik gewoon lekker hier de stad weer in.
Ik merk overigens wel dat het steeds drukker wordt in de stad. Toen wij hier net waren was het ontzettend rustig, maar je merkt dat, vooral rond de weekenden, het aantal toeristen steeds groter is. Ook zijn er vooral 's avonds heel veel Florentijnen op straat die stevig aan het winkelen en het eten zijn. Wel heel erg gezellig, zo'n drukke, donkere stad met een hoop gezelligheid en lichtjes enzo.
Verder heb ik vandaag trouwens nog wat meer boeken gereserveerd in Utrecht. Er is een aantal boeken wat alleen hier is, dus daar ga ik me de laatste week voroal op richten, naast het doen van leuke dingen in de stad en omgeving. De tijd is zo snel gegaan! Ik heb dan nog wel een week, maar ook die zal waarschijnlijk omvliegen. Nog even stevig genieten dus!
09 December 2006 - 08:18
Jorine:
Woeii! Klinkt leuk, die stadjes *Google*. Hoeveel film heb je ondertussen al? Ik ben zeer benieuwd! Heb zin om t filmpje al te bekijken maar dat kan niet echt :P:P
Veel plezier in die stadjes! -
09 December 2006 - 20:41
Moekie:
Hoi Liesbeth,
Hoe was deze dag? Nog bijzondere dingen gezien? Ik ben benieuwd naar je verhaal.We bellen morgen wel weer.
Kus,
v,n,en m.