blub
Door: Liesbeth
Blijf op de hoogte en volg Liesbeth
10 December 2006 | Italië, Firenze
Gisteravond heb ik nog wat Lost afleveringen gekeken. Ondanks dat ik ze al heb gezien, zijn ze nog steeds erg spannend! Verslavende serie... ben erg benieuwd naard e nieuwe afleveringen, van seizoen 3. Maar helaas moeten we daar nog even op wachten.
Vanmorgen ben ik rond een uur of 11 gaan ontbijten, na lekekr gedouched te hebben. En vervolgens, hoe verrassen, de bieb ingedoken! En wederom heb ik zinnige informatie gevonden! Ik heb meer informatie gevonden over de tijd waarin mijn kunstenaars leefden, hoe de relatie toen was tussen Italie en Nederland en over mijn ene kunstenaar zelf.
Tussen de middag gelunched met een focaccia pomodori. Jammie!
En zojuist zijn er pizza's besteld, dus vanavond gaan we weer smullen. Zinloos bericht dit, maar ik heb gewoon niet heel veel meegemaakt. Na het eten ga ik een strakke planning maken voor de komende dagen. Maandag, morgen dus, hebben we college. Daarna wilde ik naar de bibliotheek Berenson en daarna mijn referaat maken. En dan is het wat mij betreft even klaar met de studie. Dinsdag even overleven met al die referaten, en misschien woensdag, en dan ga ik zo veel leuks doen... :P
Ik twijfel nog wel of ik die AllStars toch niet wil kopen. Ze zijn zo leuk, en niet duur! Dus, mocht iemand nog een doorslaggevend advies hebben.... Danku :)
(En niet zeggen je hebt al 1000 schoenen want het zijn er heus minder, en deze specifieke heb ik nog niet! :P)
Tot snel weer
kus
Lies
10 December 2006 - 18:19
Jorine:
Mama zegt: de schoenenkast is vol, we moeten een schuurtje gaan bouwen.
Maar Joor zegt: Leuk! Doen! En als ze nog een paar over hebben, neem dan ook voor mij mee, want dat schuurtje hebben we nog lang niet vol ;)
(geintje)
Heb je een fotootje ervan? :D -
10 December 2006 - 18:22
Jorine:
Mama zegt: de schoenenkast is vol, we moeten een schuurtje gaan bouwen.
(geintje)
Heb je een fotootje ervan? :D